dimarts, 6 de setembre del 2011

Far (Fidel Margalef)


Canon EOS 5D, Canon 17-40, f22, 150 s, iso 50

5 comentaris:

  1. Magnífica i molt ben composada!Les tonalitats molt bones!!!

    ResponElimina
  2. La composició i l'efecte de l'aigua estan genials, la llum, la trobo una mica durilla ...

    ResponElimina
  3. Sóc nova en tot això de la fotografia, estic aprenent ara en una compacta que m'he regalat a mi mateixa i fent els meus primers pinitos quan puc! Aquesta imatge l'ha aconseguit amb un joc de les velocitats d'obturació?

    ResponElimina
  4. Hola Celin!! Efectivament aquest tipus de fotos s'aconsegueixen amb velocitats mooolt lentes. Mira els parametres de la foto i veuras el temps que Fidel li va donar d'exposicio per aconseguir aquest efecte.

    ResponElimina
  5. Hola a tots, en primer lloc dir que m'agrada el to que esta prenent aquesta iniciativa i felicitar al promotor de la mateixa. En segon lloc dir que depen de nosaltres que vagi a mes, que fora bo que siguem critics amb les imatges perque ens ajudara a millorar com a fotografs i per parlar una mica sobre la imatge dir que el que la va fer especial per mi es la llum lateral que il·lumina el primer i com diu Xavi el resultat d'una llarga exposicio combinada amb un filtre d/n i un filtre degradat invers, no m'enrrollo mes a seguir aixi. (Disculpeu el tema dels accents es que no em funciona el teclat) fins aviat.

    ResponElimina